
Urządzenia i Akcesoria
豆酥綠竹筍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
豆酥
-
熟黃豆200 克
-
油20 克
豆酥綠竹筍
-
熟竹筍 ,切滾刀塊(約2公分)300 克
-
油15 克
-
蒜頭20 克
-
豆瓣醬10 克
-
醬油1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
紅甜椒 ,切條(約1公分)40 克
-
黃甜椒 ,切條(約1公分)40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
209.6 kcal /
876.4 kJ
Białko
12.4 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
15.5 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食新煮張
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan