樹子苦瓜炒肉片
TM5 TM6

樹子苦瓜炒肉片

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 250 克 松阪肉 ,切薄片
  • 15 克 醬油膏
  • 15 克 油
  • 20 克 蒜頭 ,切片
  • 200 克 苦瓜 ,去內膜,切斜片(厚0.5公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 10 克 醬油
  • 10 克 米酒
  • 20 克 水
  • 15 克 糖
  • 40 克 樹子 ,去籽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
906.4 kJ / 219.1 kcal
Białko
18.7 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy