樹子苦瓜炒肉片

樹子苦瓜炒肉片

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 松阪肉 ,切薄片
    250 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 15 克
  • 蒜頭 ,切片
    20 克
  • 苦瓜 ,去內膜,切斜片(厚0.5公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切圈
    10 克
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 20 克
  • 15 克
  • 樹子 ,去籽
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 219.1 kcal / 906.4 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 11.1 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...