
Urządzenia i Akcesoria
絲瓜燴菇
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
沙拉油1 大匙
-
蔥 切段1 根
-
絲瓜 (約1條),去皮、切塊(約3公分)450 克
-
鹽½ 茶匙
-
鴻喜菇 (約1包),切段150 克
-
雪白菇 (約1包),切段200 克
-
枸杞2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
179 kcal /
748 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan