
Urządzenia i Akcesoria
三杯炒豆干
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
薑 ,切片20 克
-
蒜頭20 克
-
黑麻油15 克
-
糖20 克
-
豆干 ,切塊(約2公分)400 克
-
醬油40 克
-
新鮮甜豌豆 ,去蒂,切對半50 克
-
米酒30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段15 克
-
九層塔 ,只取葉子5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
253.1 kcal /
1058.2 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
7.7 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食新煮張
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan