Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 薑 ,切片
- 20 克 蒜頭
- 15 克 黑麻油
- 20 克 糖
- 400 克 豆干 ,切塊(約2公分)
- 40 克 醬油
- 50 克 新鮮甜豌豆 ,去蒂,切對半
- 30 克 米酒
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 5 克 九層塔 ,只取葉子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1058.2 kJ / 253.1 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 4.3 g