Soufflé au fromage sans gluten

Soufflé au fromage sans gluten

3.7 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • beurre pour les ramequins
  • 6 œufs
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
  • 6 petits-suisses 20% m.g.
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 956 kJ / 230 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...