Soufflé au fromage sans gluten
TM6 TM5 TM31

Soufflé au fromage sans gluten

3.8 (21 ocen)

Składniki

  • beurre, pour les ramequins
  • 6 œufs
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
  • 6 petits-suisses, 20% m.g.
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
956 kJ / 230 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy