Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour les ramequins
- 6 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
- 6 petits-suisses, 20% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 230 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Choux brésiliens au fromage sans gluten
1小时
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2小时 15 分钟
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1小时
Burger sans gluten
3hod.
Muffins apéritifs sans gluten
50min
Pizza au jambon sans gluten
1 Std. 45 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 Min
Cake salé sans gluten
1 Std. 25 Min