Wersje kompatybilne
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre de canne
- 100 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine
- 120 g de beurre demi-sel froid, coupé en cubes
- 50 g d'amandes émondées
- 200 g de pommes, détaillées en dés
- 600 g de fruits rouges frais variés, (fraises, framboises, cerises, cassis, groseilles...)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40 min
Crumble poire-chocolat
55 min
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot
4h
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Crumble pommes-framboises-coco
1h 5min
Crumble sans gluten aux prunes
55 min
Crumble aux fruits rouges
1h 15min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 min