Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine

Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine

4.7 79 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 100 g de sucre de canne
  • 100 g de farine
  • 100 g de flocons d'avoine
  • 120 g de beurre demi-sel froid, coupé en cubes
  • 50 g d'amande émondée
  • 200 g de pommes détaillées en dés
  • 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, cerises, cassis, groseilles...)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.5 g
Kalorie 1658 kJ / 396 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 40.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...