Gratin d'abricots façon frangipane
TM6 TM5 TM31

Gratin d'abricots façon frangipane

4.5 (20 ocen)

Składniki

  • 8 biscuits amaretti
  • 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 100 g d'amandes en poudre
  • 1 œuf
  • 500 g d'abricots frais, coupés en quatre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1729 kJ / 414 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
32.5 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy