Gratin d'abricots façon frangipane

Gratin d'abricots façon frangipane

4.5 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • biscuits amaretti
    8
  • de beurre doux coupé en morceaux
    100 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • d'amandes en poudre
    100 g
  • œuf
    1
  • d'abricots frais coupés en quatre
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 414 kcal / 1729 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...