Gratin d'abricots façon frangipane

Gratin d'abricots façon frangipane

4.5 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 8 biscuits amaretti
  • 100 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 100 g d'amandes en poudre
  • 1 œuf
  • 500 g d'abricots frais coupés en quatre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.7 g
Kalorie 1729 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...