Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 60 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de xérès
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1125.2 kJ / 273.3 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux fines herbes
10 min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 min
Jus de tomate
5 min
Jus de tomate
10 min
Beurre d'anchois
1h 10 min
Brochettes de filets de sardine
1j 25 menit
Vinaigrette à l'orange
5 min
Salade de l'île de Ré
35 Min
Sauce au yaourt
5 min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 min
Mayonnaise d'avocat
15min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 min