![Vinaigrette au vinaigre de xérès Vinaigrette au vinaigre de xérès](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11D2EF52-2969-4F7A-9555-26504727A122/Derivates/4144E589-E0D1-450B-A2F8-FAC1AE5BE145.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 60 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de xérès
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1125.2 kJ / 273.3 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinade yaourt-épices
10min
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12óra
Sangria blanche aux agrumes
10min
Mayonnaise d'avocat
15min
Mayonnaise au yaourt
5min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Mayonnaise aux herbes
15min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min