Pannacotta parmesan

Pannacotta parmesan

3.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 130 g de crème liquide 35% m.g.
  • 120 g de lait entier
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 feuilles de basilic frais et quelques sommités pour la finition
  • ½ sachet d'agar-agar (1 g)
  • 20 g de tomates confites à l'huile égouttées et coupées en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.3 g
Kalorie 518 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...