Pannacotta parmesan

Pannacotta parmesan

3.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    130 g
  • de lait entier
    120 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de basilic frais et quelques sommités pour la finition
    6 feuilles
  • d'agar-agar (1 g)
    ½ sachet
  • de tomates confites à l'huile égouttées et coupées en lamelles
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 125 kcal / 518 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...