Rillettes de poisson blanc

Rillettes de poisson blanc

4.2 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de filet de poisson blanc, sans peau et sans arêtes
    250 - 300 g
  • de haricots blancs en boîte égouttés
    250 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    25 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de ciboulette fraîche ciselée
    1 c. à soupe
  • d'aneth frais
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 113 kcal / 473 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...