![Rillettes de poisson blanc Rillettes de poisson blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F02BFF5-E64B-40A6-B16A-244F0ABA291D/Derivates/11E3F45C-4F9C-42C2-84A8-35B0449CB388.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 250 - 300 g de filet de poisson blanc, sans peau et sans arêtes
- 250 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillette de sardine au citron
5 Min
Rillettes de thon à la tomate
10min
Rillettes de maquereau
5 Min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Palourdes au cidre
35min
Rillettes de sardine à la coriandre
5 Min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25 dk
Sauce beurre blanc
20 分钟
Sabayon au vouvray
15 分钟
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 dk
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Tartines de sardine au chèvre frais
10min