Rillettes de poisson blanc

Rillettes de poisson blanc

4.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 250 - 300 g de filet de poisson blanc, sans peau et sans arêtes
  • 250 g de haricots blancs en boîte égouttés
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
  • 1 c. à soupe d'aneth frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.9 g
Kalorie 473 kJ / 113 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...