Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g d'eau
- 6 c. à soupe de miel
- 250 g de tofu soyeux
-
50
g de lait de soja
lub 50 g de lait de riz
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1 Std.
Crème chocolat-avocat
2 godz. 15 min
Clafoutis aux légumes et au lait d'épeautre
1h 25min
Pâte à tartiner sans sucre
10 min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2 godz. 15 min
Soufflé de millet au thon sans gluten
1h 15min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 godz. 15 min
Gâteau de quinoa au chocolat
2h 35min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 godz. 15 min
Crème caramel au tofu soyeux
2h 25 min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Crème soyeuse au tofu et chocolat corsé
6h 15min