Bœuf à l'orange

Bœuf à l'orange

3.8 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 750 g de paleron de bœuf coupé en cubes de la taille d'un glaçon
  • 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
  • 1 gousse d'ail
  • 35 g de beurre
  • 1 jus d'orange
  • 1 zeste d’orange
  • 10 g de fond de veau
  • 400 g de pulpe de tomate
  • 30 g de vin rouge
  • 100 g de minicarottes
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 72 g
Kalorie 2547 kJ / 609 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...