Urządzenia i Akcesoria
Vegetable tortilla with chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
chorizo cut in slices50 g
-
onion cut in pieces50 g
-
red peppers cut in thin strips50 g
-
olive oil100 g
-
potatoes cut in quarters and then in slices (0.5 cm)200 g
-
broccoli cut in small florets100 g
-
fresh green beans cut in pieces (1 cm)100 g
-
salt1 pinch
-
eggs5
-
baking powder1 tsp
-
medium-hard cheese (e.g. Havarti, Gouda or young Cheddar)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
13 g
Kalorie
908 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Sautéed turkey strips
15 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Chicken and pear pie
Keine Bewertungen
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Ratatouille
40 Min