Urządzenia i Akcesoria
Vegetable tortilla with chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
chorizo cut in slices50 g
-
onion cut in pieces50 g
-
red peppers cut in thin strips50 g
-
olive oil100 g
-
potatoes cut in quarters and then in slices (0.5 cm)200 g
-
broccoli cut in small florets100 g
-
fresh green beans cut in pieces (1 cm)100 g
-
salt1 pinch
-
eggs5
-
baking powder1 tsp
-
medium-hard cheese (e.g. Havarti, Gouda or young Cheddar)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
13 g
Kalorie
908 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Potato fritter burgers with spinach
35 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Provençal alouettes
1 godz. 30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min