Urządzenia i Akcesoria
Creamy Moroccan bean soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minestrone
45 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Salt cod gratin
50 min
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Carrot and coriander soup
30 min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Spicy tomato salsa (dakkous)
15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Chicken ball kebabs with rice
1 godz. 40 min
Spanish Rice
30 min