Urządzenia i Akcesoria
Creamy Moroccan bean soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat Crêpes
45 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Broccoli almond soup
30 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Sauerkraut salad
10 min
Broccoli soup with sage oil
30 min