Creamy Moroccan bean soup
TM31 TM5 TM6

Creamy Moroccan bean soup

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 45 g shallots, cut into halves
  • 20 g olive oil
  • 450 g broad beans, fresh
    lub 450 g broad beans, frozen
  • 200 g courgettes, diced
  • 200 g tomatoes, diced
  • 600 g water
  • 5 fresh mint leaves
  • 5 fresh coriander leaves
  • 2 tsp cumin seeds
  • 1 tsp salt, adjust to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
510 kJ / 122 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy