Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
TM5 TM6

Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad

3.7 (7 ocen)

Składniki

Marinated fish

  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh ginger root, peeled
  • 1 fresh red chilli, cut in halves and deseeded
  • ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste
  • 1 pinch ground cinnamon
  • ¼ tsp saffron
  • ½ tsp salt
  • 3 tbsp olive oil
  • 2 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 180 g each)

Chermoula sauce

  • 2 garlic cloves
  • 30 g fresh coriander, leaves and stalks, cut in pieces
  • ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
  • 1 tsp sweet paprika powder
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed
  • 30 g olive oil

Couscous salad

  • 100 g couscous
  • 15 g olive oil
  • 110 g water
  • 1 pinch ground cumin
  • ½ tsp salt
  • 5 stalks fresh coriander, leaves only
  • 1 fresh red chilli
  • 1 tsp lemon zest
  • 1 carrot (approx. 60 g), cut in pieces
  • 50 g black olives, pitted
  • 80 g canned chickpeas, drained

Steam cooking marinated fish

  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3187 kJ / 762 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
45 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy