Urządzenia i Akcesoria
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Marinated fish
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled5 g
-
fresh red chilli cut in halves and deseeded1
-
dried fennel seeds to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
saffron¼ tsp
-
salt½ tsp
-
olive oil3 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 180 g each)2
Chermoula sauce
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces30 g
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil30 g
Couscous salad
-
couscous100 g
-
olive oil15 g
-
water110 g
-
ground cumin1 pinch
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only5 stalks
-
fresh red chilli1
-
lemon zest1 tsp
-
carrot (approx. 60 g), cut in pieces1
-
black olives, pitted50 g
-
canned chickpeas drained80 g
Steam cooking marinated fish
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3187 kJ /
762 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Chopped vegetable salad
10 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min