
Urządzenia i Akcesoria
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Marinated fish
-
garlic cloves2
-
fresh ginger root peeled5 g
-
fresh red chilli cut in halves and deseeded1
-
dried fennel seeds to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
saffron¼ tsp
-
salt½ tsp
-
olive oil3 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 180 g each)2
Chermoula sauce
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces30 g
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
olive oil30 g
Couscous salad
-
couscous100 g
-
olive oil15 g
-
water110 g
-
ground cumin1 pinch
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only5 stalks
-
fresh red chilli1
-
lemon zest1 tsp
-
carrot (approx. 60 g), cut in pieces1
-
black olives, pitted50 g
-
canned chickpeas drained80 g
Steam cooking marinated fish
-
water500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
762 kcal /
3187 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Greek Vegetables
1 godz.
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Samke harra
35 min
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Autumn vegetable gratin
50 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Chicken garam masala
50 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min