Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
lub 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2971 kJ / 710 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 87 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Koshari stew
45min
Chicken with couscous and saffron
1u. 15min
Lamb tagine with apricots and honey
1h 30min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1u. 15min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 Std. 35 Min