Urządzenia i Akcesoria
Arabian chicken with couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
couscous, medium350 g
-
water800 g
-
olive oil70 g
-
fine salt2 tsp
-
onions cut into halves200 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced1 piece
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
potatoes diced (1-2 cm)150 g
-
red peppers cut into bite-sized pieces200 g
-
aubergines cut into bite-sized pieces100 g
-
dried apricots cut into quarters100 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)500 g
-
fresh mint (opcjonalnie) leaves only4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2971 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
15.6 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Curry potato soup
35 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Fish and Zucchini
35 min
Vegetable paella
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fried Garlic Pork
50 min