Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into cubes (3 cm)50 g
-
mixed nuts e.g. pistachios, pine nuts and almonds120 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cauliflower broken into florets (3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
spring onions trimmed and cut into quarters4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh mushrooms cut into slices200 g
-
white wine30 g
-
water500 g
-
sweet potato cut into pieces (1-2 cm)300 g
-
raisins (optional)50 g
-
fresh baby spinach roughly chopped80 g
-
dried apricots cut into thin strips12
-
fine salt to taste½ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste½ tsp
-
extra virgin olive oil (optional)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.3 g
Kalorie
1721 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
12.5 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Meat stock paste
45 min
Orange curry dressing
10 min
Paella with kidney beans
55 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Salmon burgers
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Creamy courgette soup
25 min