Wersje kompatybilne
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Reuben's Stew
5 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min