Urządzenia i Akcesoria
Oriental beef stew with pearl couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves2
-
onion (1 onion), cut into halves150 g
-
olive oil40 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
½ tsp saffron threadssaffron powder2 pinches
-
¼ tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder¼ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
800 g beef rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)beef topside steak trimmed and cut into cubes (3 cm)800 g
-
1 - 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade to taste1 - 2 tbsp
-
plain flour2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground½ tsp
-
300 g couscous, medium, grainpearl couscous300 g
-
water900 g
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)180 g
-
turnip cut into pieces (1-2 cm)220 g
-
courgette cut into pieces (1-2 cm)250 g
-
raisins100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight after draining)240 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
86.3 g
Kalorie
4467 kJ /
1063 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
15.1 g
Węglowodany
99.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Yellow rice with chicken
40 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Beef Stroganoff
45 min
Lemon chicken
50 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min