
Urządzenia i Akcesoria
Oriental beef stew with pearl couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves2
-
onion (1 onion), cut into halves150 g
-
olive oil40 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
saffron powder2 pinches
-
smoked paprika powder¼ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
beef topside steak trimmed and cut into cubes (3 cm)800 g
-
vegetable stock paste, homemade to taste1 - 2 tbsp
-
plain flour2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground½ tsp
-
pearl couscous300 g
-
water900 g
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)180 g
-
turnip cut into pieces (1-2 cm)220 g
-
courgette cut into pieces (1-2 cm)250 g
-
raisins100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight after draining)240 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1063 kcal /
4467 kJ
Białko
86.3 g
Tłuszcz
32.7 g
Węglowodany
99.5 g
Błonnik
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Spiralized Apple with Strawberry Dressing
Brak ocen
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min