Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi tricolore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ossobuco Milanese
3 h 25 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 h
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Spanish Rice
35 min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 h 30 min
Slow-cooked Veal Stew
2 h 10 min
Steamed Peppers
25 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 h 15 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 h 5 min