Gnocchi tricolore

Gnocchi tricolore

4.4 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • fresh basil leaves only
    15 g
  • onions cut into halves
    150 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    25 g
  • canned tomatoes
    800 g
  • sugar
    1 tsp
  • vegetable stock paste, homemade
    2 tsp
    2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • water
    100 g
  • Italian seasoning
    1 tbsp
  • gnocchi (fresh and ready made)
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 568 kcal / 2397 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 85 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...