Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi tricolore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla gricia
30 min
Lace Cookies with Nutella
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Pisco Sour
10 min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Nut bolognese
35 min
Sausage and pea risotto
30 min