Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi tricolore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Frittata
30 min
French Toast Waffles
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Indian-style chicken burger
4 godz.
Hot dogs
35 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 godz. 50 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min