Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)25 g
-
parsnips sliced (2 cm)450 - 500 g
-
garlic cloves2
-
brown onions quartered80 g
-
butter15 g
-
chicken stock550 g
-
white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained100 g
-
maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)10 - 30 g
-
cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste100 g
-
1 pinch salt, to garnishsalted herbs to garnish1 pinch
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everything Maple
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Pea and Mint Soup
20 min
Helga's New Year Honey Cake
1 godz. 15 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min