Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)25 g
-
parsnips sliced (2 cm)450 - 500 g
-
garlic cloves2
-
brown onions quartered80 g
-
butter15 g
-
chicken stock550 g
-
white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained100 g
-
maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)10 - 30 g
-
cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste100 g
-
1 pinch salt, to garnishsalted herbs to garnish1 pinch
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everything Maple
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Potato Curry Soup
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min