Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)25 g
-
parsnips sliced (2 cm)450 - 500 g
-
garlic cloves2
-
brown onions quartered80 g
-
butter15 g
-
chicken stock550 g
-
white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained100 g
-
maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)10 - 30 g
-
cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste100 g
-
1 pinch salt, to garnishsalted herbs to garnish1 pinch
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everything Maple
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Grated Carrot Salad
10 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min