Urządzenia i Akcesoria
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Leek quiche
1 godz. 45 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Chili non Carne
1 godz.
Lentil and spinach soup
50 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min