Urządzenia i Akcesoria
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Tofu stew
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Noodle soup
35 min
Paella with kidney beans
55 min
Tomato Rice
30 min
Greek style pork stew
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Minestrone
45 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.