Urządzenia i Akcesoria
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
8.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Minestrone
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Minestrone
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min