Urządzenia i Akcesoria
Coconut Dhal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
onion halved225 g
-
green chilli, fresh (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomato quartered140 g
-
lentil, red, dried, whole255 g
-
coconut milk385 g
-
turmeric, dried, ground1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seed, black2 tsp
-
water300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
115 g spinach leaf, fresh, coarsely choppedbaby spinach, fresh coarsely chopped115 g
-
cilantro, fresh coarsely chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1941.8 kJ /
464.1 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Steamed Rice
25 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tomato Soup
40 min
Banana and Pear Crumble
30 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min