Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.7 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Floating islands
1 godz.
Double Pie Dough
Brak ocen
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Pickled Watermelon Rind
1 godz. 30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2 godz.
Trout with hollandaise sauce
50 min