Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.7 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Cacio e Pepe
30 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 godz.
Smooth cauliflower soup
50 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Noodle soup
35 min