
Urządzenia i Akcesoria
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic clove1
-
ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)300 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves washed and dried1 sprig
-
water650 g
-
pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
380 kcal /
1590 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
65.6 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Neapolitan Sauce
1 godz.
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Gnocchi with Courgettes
20 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Speedy Bassara
25 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Pasta alla Norma
50 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Courgette and Feta Risotto
30 min