Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 godz. 30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Leek quiche
1 godz. 45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Lentil and spinach soup
50 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min