Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in strips400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli soup with sage oil
30 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Chicken Provencale
1 godz.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Vegetable soup
35 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Creamy courgette soup
25 min