Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and Lentil Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
eggplant, medium-sized cubed (1.5 cm/2.5 cm)395 g
-
red onion sliced (.5 cm)85 g
-
red bell pepper cubed (1.5 cm-2.5 cm)100 g
-
⅛ tsp chili, dried, flakechilli powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease60 g
-
lentil, dried, any type pre-cooked240 g
-
fresh mixed herbs1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
30 g white balsamic vinegarraspberry vinegar30 g
-
water ice-cold2 tsp
-
raisin, all varieties1 - 2 tbsp
-
Halloumi200 g
-
mint leave, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2136.1 mg
Białko
47.7 g
Kalorie
4598 kJ /
1099 kcal
Tłuszcz
53.5 g
Błonnik
23.2 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
114.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fabulous 50+ CA
5 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min