Urządzenia i Akcesoria
Lentil and chorizo stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Brak ocen
Vegetable harrira soup
45 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Lentil and spinach soup
50 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min