Urządzenia i Akcesoria
Lentil and chorizo stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Chickpea soup with spinach
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Paella with kidney beans
55 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Borscht
50 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Stewed vegetables
45 min