Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, ready-made, to taste (opcjonalnie)
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (e. g. parsley, dill, coriander)
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, boneless (approx. 4 fillets)
- 1 - 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g green asparagus, trimmed (see tip)
- 160 g leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
-
300
g buckwheat grains
lub 300 g white jasmine rice - 100 g dry white wine
- 750 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
-
30
g pumpkin seeds
lub 30 g sunflower seeds - 100 g cashew nuts, roasted, unsalted (opcjonalnie)
- 50 g goat's cheese, crumbled (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4171 kJ / 993 kcal
- Białko
- 63.7 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Hummus
5 min
Pumpkin soup
35min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35 min
Potato goulash
1hod.
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Pumpkin soup
35min
Beef Stroganoff
45min