Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, ready-made, to taste (opcjonalnie)
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (e. g. parsley, dill, coriander)
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, boneless (approx. 4 fillets)
- 1 - 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g green asparagus, trimmed (see tip)
- 160 g leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
-
300
g buckwheat grains
lub 300 g white jasmine rice - 100 g dry white wine
- 750 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
-
30
g pumpkin seeds
lub 30 g sunflower seeds - 100 g cashew nuts, roasted, unsalted (opcjonalnie)
- 50 g goat's cheese, crumbled (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4171 kJ / 993 kcal
- Białko
- 63.7 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagus cream soup
30 min
Ratatouille
40 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Gazpacho
1h 15min
Creamy courgette soup
25 min
Creamy pea soup
40 min