Urządzenia i Akcesoria
Spinach potato soup with savoury egg custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Savoury egg custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
onions cut in halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks cut in slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
250 g frozen spinach leaves, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
cream 30% fat80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
797 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy courgette soup
25 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Zucchini soup
25 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy pea soup
40 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Smooth cauliflower soup
50 min