Urządzenia i Akcesoria
Orange couscous with steamed salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3204 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Buckwheat Crêpes
45 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Fermented beetroot dip
25 godz.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1 godz. 10 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Salmon burgers
25 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min