Urządzenia i Akcesoria
Orange couscous with steamed salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3204 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Tomato Short Ribs Stew
Brak ocen
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Squid à la provençale
55 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min