Orange couscous with steamed salmon

Orange couscous with steamed salmon

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • salmon fillets, fresh or frozen and thawed
    4
  • lemon juice only
    1
  • salt
    2 tsp
  • pepper, ground
    1 pinch
  • fresh rosemary leaves only
    4 sprigs
  • orange zest and juice
    1
  • water
    500 g
  • couscous
    250 g
  • watercress leaves only
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 41 g
Kalorie 3204 kJ / 767 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...