Urządzenia i Akcesoria
Orange couscous with steamed salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3204 kJ /
767 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
Brak ocen
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Chopped vegetable salad
10 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Lentil and spinach soup
50 min
Steamed fish with green mash
50 min