Urządzenia i Akcesoria
Russian salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.36 g
Kalorie
2269 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
44.73 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Peas with ham
30 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Beef Stroganoff
45 min
Penne pasta with tuna
35 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Garlic mushrooms
20 min
Porridge with fresh fruit
15 min