Urządzenia i Akcesoria
Russian salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.36 g
Kalorie
2269 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
44.73 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Black nougat
3 godz.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.