Urządzenia i Akcesoria
Russian salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.36 g
Kalorie
2269 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
44.73 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Sicilian Prawn Salad
40min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Cheese mousse
10min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min