Urządzenia i Akcesoria
Russian salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water (for steaming)600 g
-
eggs with shells3
-
potatoes cut into small cubes600 g
-
carrots diced150 g
-
100 g green peas, frozengreen peas, canned100 g
-
flat green beans sliced100 g
-
salt to taste½ tsp
-
canned tuna in oil200 g
-
mayonnaise300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.36 g
Kalorie
2269 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
44.73 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Chinese Five Spice Powder
Brak ocen
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Creamy pea soup
40 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Marinara Sauce
40 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Rosemary Marinade for Beef
5 min
Smooth cauliflower soup
50 min