Urządzenia i Akcesoria
Sweet Pea and Zucchini Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
egg, large (65-70 g)4
-
olive oil to grease
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
leek in pieces, white part only115 g
-
salt½ tsp
-
garlic cloves2
-
black pepper, ground2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
zucchini cubed (2.5 cm)255 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vegetable broth low sodium510 g
-
green pea, fresh or frozen fresh or frozen680 g
-
heavy cream, 35% fat (opcjonalnie)60 g
-
baby leaf salad, mixed divided60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
425.3 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1267.1 kJ /
302.9 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto pomodori with burrata
30 min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Basic Soup Purée
45 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Immune Boost (Metric)
5 min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Mediterranean Chicken
35 min