Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in romige witte wijnsaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Mosselen Marinière
Brak ocen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Gegratineerde coquilles
25 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min