Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in romige witte wijnsaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Gekookte pasta
20 Min
Tequila 'Refresher'
5 Min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Mosselen met Frietjes
45 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Mayonaise
5 Min