Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in romige witte wijnsaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Forelmousse
5 min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Bloemkool met kaas
55 min
Aardappelpuree
45 min