Mosselen in romige witte wijnsaus

Mosselen in romige witte wijnsaus

4.4 19 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porties

Składniki

  • verse peterselie enkel de blaadjes
    10 - 15 takjes
  • uien gehalveerd
    220 g
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • extra vergine olijfolie
    45 g
  • schoongemaakte mosselen
    1000 g
  • droge witte wijn
    150 g
  • zout
    1 snuifje
  • gemalen peper
    1 snuifje
  • lichte room (ong. 18% vet)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 6 g
Kalorie 935 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...