Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in romige witte wijnsaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 godz. 15 min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Chili con carne
40 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 godz.
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min