Mosselen in romige witte wijnsaus
TM5 TM6

Mosselen in romige witte wijnsaus

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
  • 220 g uien, gehalveerd
  • 1 - 2 teentjes knoflook
  • 45 g extra vergine olijfolie
  • 1000 g schoongemaakte mosselen
  • 150 g droge witte wijn
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje gemalen peper
  • 100 g lichte room (ong. 18% vet)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
935 kJ / 223 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy