Tortilla saporita

Tortilla saporita

4.4 108 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di cipolla a fette (2 mm)
  • 100 g di acqua
  • 350 g di patate americane dolci sbucciate e a fette (5 mm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di pancetta dolce o affumicata a listarelle (5 mm)
  • 4 uova
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 379.8 mg
Białko 9 g
Kalorie 760.7 kJ / 181.8 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...