Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
lub 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 569 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Croquettes de crabe
25 min
Minigratins à la grecque
20 min
Tuiles au fromage
15 Min
Flan express au roquefort
30 min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Verrine saumon-endive
10min
Feuilletés au beaufort
1h
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min