Wersje kompatybilne
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de parmesan
- 500 g d'eau
- 4 belles pommes de terre
- 20 g de moutarde
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 978 kJ / 230 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 Min
Gratin de pâtes au fromage
50 Min
Œufs farcis
30 Min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Pommes de terre et sauce au yaourt
40 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Pizza à la courgette
1 Std. 45 Min
Gratin de pomme de terre
1 Std.
Tartiflette aux courgettes
55min
Pommes de terre farcies sur lit d'oignons caramélisés
1 Std. 10 Min
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Pizza chèvre-miel
1 Std. 50 Min