Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde

Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde

4.4 65 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 20 g de parmesan
  • 500 g d'eau
  • 4 belles pommes de terre
  • 20 g de moutarde
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 8 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7.5 g
Kalorie 978 kJ / 230 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 38.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...