Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde

Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde

4.4 61 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    20 g
  • d'eau
    500 g
  • belles pommes de terre
    4
  • de moutarde
    20 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    30 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    8 brins
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 230 kcal / 978 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 38.5 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...