
Urządzenia i Akcesoria
Tatin de poires aux speculoos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)90 g
-
de cassonade20 g
-
de biscuits speculoos85 g
-
de poires Williams coupées en morceaux800 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail150 g
-
d'eau froide50 g
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
263 kcal /
1100 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Envie de poire
10 Przepisów
Francja
Francja