Tatin de poires aux speculoos

Tatin de poires aux speculoos

4.1 116 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
    90 g
  • de cassonade
    20 g
  • de biscuits speculoos
    85 g
  • de poires Williams coupées en morceaux
    800 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • d'eau froide
    50 g
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 263 kcal / 1100 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...