Tatin de poires aux speculoos

Tatin de poires aux speculoos

4.1 118 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • 90 g de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
  • 20 g de cassonade
  • 85 g de biscuits speculoos
  • 800 g de poires Williams coupées en morceaux
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 50 g d'eau froide
  • 1 pincée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.9 g
Kalorie 1100 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 36.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...