Pesce spada al salmoriglio
TM31 TM5

Pesce spada al salmoriglio

4.5 (171 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 540 g di acqua
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 30 g di succo di limone
  • 4 fette di pesce spada, lavate e asciugate (800 g circa)

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
7657 kJ / 1830 kcal
Białko
158.1 g
Węglowodany
0.8 g
Tłuszcz
132.8 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy