
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
½ scalogno
-
1 peperoncino secco piccante (opcjonalnie)
-
70 g di salmone affumicato a pezzi
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
320 g di acqua
-
½ cucchiaino di sale
-
160 g di pasta secca tipo fusilli
-
20 g di panna da cucina
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
436 kcal /
1824 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
58.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

San Valentino
12 Przepisów
Włochy
Włochy