
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
scalogno½
-
peperoncino secco piccante (opcjonalnie)1
-
di salmone affumicato a pezzi70 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di acqua320 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pasta secca tipo fusilli160 g
-
di panna da cucina20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
436 kcal /
1824 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
58.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

San Valentino
12 Przepisów
Włochy
Włochy