Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 400 g di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Białko
- 41.6 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di vitello al Marsala
30 分钟
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 分钟
Manzo con olive e peperoni
35 分钟
Pollo, formaggio e prosciutto
30 分钟
Petto di pollo e zucchine
50 分钟
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Bocconcini di pollo al limone
45 分钟
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 分钟
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Involtini di carne al Varoma
40 分钟
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Vitello alla pizzaiola
35 分钟