
Urządzenia i Akcesoria
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione
Składniki
-
di olio extravergine di oliva15 g
-
di basilico fresco lavate2 foglie
-
spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima½
-
di pomodorini in quarti100 g
-
di acqua180 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pasta secca corta tipo orecchiette80 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
413 kcal /
1728 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby...per te!
5 Przepisów
Włochy
Włochy