Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)

Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)

4.1 115 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di basilico fresco lavate
    2 foglie
  • spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima
    ½
  • di pomodorini in quarti
    100 g
  • di acqua
    180 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pasta secca corta tipo orecchiette
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 413 kcal / 1728 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...