Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 678 mg
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Lentil and mint salad
3h 55 min
Risotto verde
45 Min
Basil pesto
10 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.