Petits flans aux asperges

Petits flans aux asperges

4.5 111 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'asperges vertes épluchées et coupées en tronçons (3-4 cm)
    450 g
  • d'eau
    1000 g
  • de beurre
    15 g
  • de basilic frais équeuté
    1 bouquet
  • œufs
    3
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300.2 kcal / 1247.2 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 5.2 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...