
Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho concombre, cumin et gouda
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
concombres épluchés et coupés en gros tronçons2 ½
-
de cumin en poudre1 c. à café
-
de fromage blanc nature100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café rase
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
de gouda coupé en petits dés100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
141 kcal /
587 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja