
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coulis de framboise
- 255 g de framboises fraîches
-
85
g d'édulcorant de fruit du moine en poudre
lub 85 g de sucre en poudre - 30 g de jus de citron
Fouetté aux pêches
-
115
g d'édulcorant de fruit du moine en poudre
lub 115 g de sucre en poudre -
1
blanc d'œuf (voir Conseil)
lub 30 g de blancs d'œufs pasteurisés - 225 g de pêches surgelées
- 15 g de jus de citron
Fouetté aux framboises
- 225 g de framboises surgelées
- 15 g de jus de citron
-
1
blanc d'œuf (voir Conseil)
lub 30 g de blancs d'œufs pasteurisés
Crème fouettée
- 450 g de crème à fouetter 35% M.G., réfrigérée
- 450 g de génoise maison en dés
- 225 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 230.1 kcal / 962.5 kJ
- Białko
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Węglowodany
- 46.9 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Sód
- 90.7 mg