Bagatelle à la mousse aux pêches

Bagatelle à la mousse aux pêches

1.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
16 portions

Składniki

Coulis de framboise
  • de framboises fraîches
    255 g
  • d'édulcorant de fruit du moine en poudre
    85 g
    85 g de sucre, en poudre
  • de jus de citron
    30 g
Fouetté aux pêches
  • d'édulcorant de fruit du moine en poudre
    115 g
    115 g de sucre, en poudre
  • blanc d'œuf (voir Conseil)
    1
    30 g de blancs d'œufs pasteurisés
  • de pêches surgelées
    225 g
  • de jus de citron
    15 g
Fouetté aux framboises
  • de framboises surgelées
    225 g
  • de jus de citron
    15 g
  • blanc d'œuf (voir Conseil)
    1
    30 g de blancs d'œufs pasteurisés
Crème fouettée
  • de crème à fouetter 35% M.G., réfrigérée
    450 g
  • de génoise maison en dés
    450 g
  • de framboises fraîches
    225 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 230.1 kcal / 962.5 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 46.9 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 90.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...