
Urządzenia i Akcesoria
Ciabattines
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 morceaux
Składniki
-
de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
-
de levure déshydratée¾ c. à café
-
de sucre5 g
-
d'eau1620 g
-
de farine à pain395 g
-
de farine pour pâtes (voir conseil)260 g
-
de sel12 g
-
de semoule fine pour saupoudrer1 - 2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
671 kcal /
2581 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
127 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fermenter
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks