Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème

Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
18 portions

Składniki

  • de fraises décortiquées
    200 g
  • de crème à fouetter 30%-40% M.G.
    450 g
  • de lait concentré sucré
    395 g
  • d'extrait naturel de vanille
    ½ c. à thé
  • de fraises équeutées, tranchées
    115 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 162.6 kcal / 680.4 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 37.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...