Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème
TM6 TM5

Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g de fraises décortiquées
  • 450 g de crème à fouetter 30%-40% M.G.
  • 395 g de lait concentré sucré
  • ½ c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 115 g de fraises équeutées, tranchées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
680.4 kJ / 162.6 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
0.4 g
Sód
37.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy