
Urządzenia i Akcesoria
Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
18 portions
Składniki
-
de fraises décortiquées200 g
-
de crème à fouetter 30%-40% M.G.450 g
-
de lait concentré sucré395 g
-
d'extrait naturel de vanille½ c. à thé
-
de fraises équeutées, tranchées115 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
162.6 kcal /
680.4 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
37.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fin prêt pour le BBQ
8 Przepisów
Kanada
Kanada