
Urządzenia i Akcesoria
Crème glacée double vanille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions
Składniki
-
gousse de vanille1
-
de sucre45 g
-
de crème à fouetter 33%-35% M.G.570 g
-
de lait écrémé en poudre instantané30 g
-
de sel⅛ c. à thé
-
de lait entier285 g
-
jaunes d'œufs provenant d'oeufs de gros calibre4
-
de sucre inverti30 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à thé
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
340.6 kcal /
1425 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
30.1 g
Węglowodany
13.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Sód
97.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

C'est Cool !
15 Przepisów
Kanada
Kanada