Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chalotas en gajos
- 250 g de cebolla roja en gajos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas despuntadas, en mitades
- 30 g de caramelo líquido
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 806 kJ / 193 kcal
- Białko
- 3.69 g
- Węglowodany
- 10.18 g
- Tłuszcz
- 15.25 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guisantes con jamón y huevos poché
25 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 Min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Espinacas con patatas
30min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 Std. 10 Min
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
35min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Coliflor salteada para dos
25 Min