Urządzenia i Akcesoria
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcjonalnie)½ - ¾ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix Friend®
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Custard
15 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Bloemkool met kaas
55 Min