Urządzenia i Akcesoria
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcjonalnie)½ - ¾ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix Friend®
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Romige courgettensoep
35min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Kip in perziksaus
40min
Azteca taart
1h
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Roergebakken champignons
55min
Champignons of zwammen met look
20min
Bloemkool met kaas
55min